Onze Merken

Hieronder zijn verschillende merken van de salon beschreven. 

Chi

Chi Essentials Cosmetics is een 100% natuurlijk cosmeticamerk van Nederlandse bodem. Onze missie is natuurzuivere huidverbetering voor elk huidtype en huidprobleem.

Onze kracht zit in het feit dat we werken met volledige, biologische oerstoffen rechtstreeks uit de natuur. Plantoliën, essentiële oliën en hydolaten vormen de basis van onze producten. Pure ingrediënten die lijken op onze eigen huidvet, zónder synthetische toevoegingen. Ze beschermen, verzorgen, voeden en verbeteren onze huid net zoals ze dat doen in planten, noten of zaden.

Bashya

DE WERELD VAN BASHYA

Stressreductietechnieken, verzorgende behandelingen voor lichaam en geest Laat u meevoeren tijdens de unieke Bashya-behandelingen. De ervaringen en wetenschappen vanuit de Chinese leer, Aromatherapie, Kruidenleer, Reflexologie, Acupressuur, Ontspanningstechnieken, Edelsteentherapie en Energetische therapieën vormen samen een betoverende Bashya-ervaring. Producten en behandelingen die per klant op maat kunnen worden gemaakt Zuiver, eerlijk, 100% puur natuur op biologische wijze. De Bashya-producten zijn samengesteld uit het beste dat de natuur te bieden heeft. Daarbij wordt Bashya ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland. Meer dan 3000 jaar aan kennis en ervaringen verwerkt tot prachtige therapieën anno nu

Bashya